Zloděj před zastavárnou využil situace, seniorce z tašky ukradl peníze
Ilustrační foto
Most

Most - Policisté obvinili z přečinu krádeže 34 letého muže z Mostu. O víkendu v dopoledních hodinách byl v jedné zastavárně v Mostě, kde si všiml starší ženy. Muž viděl, že tam seniorka něco prodala a dostala peníze. Vyšel za ní ven před prodejnu a využil situace, kdy si žena chtěla peníze z tašky dát do peněženky.

Když se sklonila k tašce, přišel k ní, sáhl do tašky a peníze vytáhl. Poté se dal na útěk. Žena volala o pomoc a běžela za ním, on se ale za chvíli ztratil v podchodu domu. Policie, která na místě věc šetřila, začala po podezřelém muži podle popisu ihned pátrat. Hlídky poté pátraly okolí sportovní haly a zimního stadionu a všimly si na zastávce u sportovní haly podezřelého mladíka, který nastoupil do tramvaje.

"Muž vystoupil u Prioru, a když zjistil, že je v hledáčku policistů, začal utíkat. Hlídky ho zakrátko zadržely. I když ho policie vypátrala během půl hodiny, odcizené peníze muž u sebe neměl. Policie mu sdělila podezření ze spáchání přečinu krádeže, za který mu hrozí s ohledem na kriminální minulost až tříletý trest odnětí svobody. Letos byl soudem odsouzen za krádež," uvedla policejní mluvčí Ludmila Světláková.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru