Nechal v herně u automatu ležet peněženku. Zmocnila se jí žena a rychle odešla
Ilustrační foto
Most

Most - Policisté  odhalili totožnost ženy, která si v jedné mostecké herně přivlastnila cizí peněženku. Tu nechal volně ležet u herního automatu muž, který si odskočil na toaletu. Žena si peněženky všimla, zmocnila se jí a pak hernu rychle opustila.

Poškozený muž přišel o osobní doklady a platební karty. Policisté ještě ten den ženu vypátrali v jednom mosteckém supermarketu. U sebe měla peněženku s doklady a platebními kartami poškozeného muže. Věci mu byly vráceny zpět.

"Policie 27leté ženě z Mostu sdělila ve zkráceném přípravném řízení podezření ze spáchání přečinu neoprávněného opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku," uvedla policejní mluvčí Ludmila Světláková.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru