Město už ví, která firma zpracuje projekt na rekonstrukci tohoto kulturního domu
Kulturní dům Repre. Foto: Oldřich Hájek
Most

Most - Vítězem veřejné zakázky na projekt rekonstrukce Repre je společnost Artech. Jde o společnost s pražským sídlem, provozovnu má v Litvínově. Hodnotícími kritérii byla cena, zkušenosti a termín plnění.

Veřejná zakázka na zpracování projektové dokumentace rekonstrukce kulturně-vzdělávacího centra Repre byla vyhlášena v červnu. Ze čtyř přihlášených účastníků byl jeden vyloučen a ostatní vyzváni k podání nabídky. Po hodnocení nabídek se na prvním místě umístila společnost Artech s nabídkovou cenou 14,658 milionu korun bez DPH.

Artech je podepsán pod několika kruhovými objezdy v Mostě, hotelem Loučky v Litvínově či třeba rekonstrukcí porodnice a šestinedělí Nemocnice s poliklinikou Most.

A jaké jsou odhady dalšího průběhu prací? Letošní plesová sezona může být před začátkem prací na rekonstrukci Repre poslední, v té příští už by se mohlo začít se samotnými opravami a úpravami rozsáhlého objektu.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru