360° FOTO: Tady bude stát nové kluziště. Už se pro něj připravuje plocha
Parčík mezi magistrátem a hotelem. Foto: Oldřich Hájek
Most

Most - V Mostě začali připravovat plochu pro nové mobilní kluziště. To letos oživí vánoční trhy.

Kluziště vznikne v parčíku mezi magistrátem a hotelem Cascade. Několik lidí se zde už 17. listopadu sešlo, aby zabránilo kácení několika borovic, které měly pro ledovou plochu uvolnit místo. To se jim dočasně povedlo. Zastupitelé ale ve čtvrtek potvrdili záměr, že kluziště bude nejvhodnější postavit právě v blízkosti náměstí.

Umožní to lépe propojit vánoční atmosféru vánočních trhů a svátečně nasvíceného zimního sportoviště. Plocha nebude nevyužívaná ani v létě, kdy zde kluziště nebude. Otevírá se zde prostor pro pořádání doplňkových akcí: třeba koncertů nebo dalšího programu při pořádání nejrůznějších trhů.

Kluzišti muselo ustoupit osm zhruba třicetiletých borovic. Dřevo využijí mostečtí školáci. Místo nich město uskuteční náhradní výsadbu na místech, kde jsou stromy daleko potřebnější.

360° foto

Srovnání

2611parkboro

Může vás zajímat

{article 45414}[div class="articleinarticle"]

[title]

[image-intro] [introtext limit="300" strip="1"][/div]{/article}

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru