Tak to je ono! Nové mostecké kluziště v centru města bude levnější než veřejné bruslení
Stavba nového kluziště. Už zbývá jen ledová plocha. Foto: Oldřich Hájek
Most

Most - Pouhý den zbývá do zahájení provozu nového mosteckého kluziště mezi magistrátem a hotelem Cascade.

V tuto chvíli je kluziště sestavené, včetně zázemí a osvětlení a začíná se tvořit ledová plocha. O její kvalitní povrch se bude starat malá rolba připojená za traktůrek. Za vstup na led zaplatíte dvacetikorunu, rodinné vstupné bude za padesát korun.

V pracovní dny bude kluziště otevřené od jedné odpolední do osmi do večera. O víkendech se bude bruslit už od deseti hodin. Pokud nemáte své  brusle, můžete si pár za padesát korun zapůjčit, pokud složíte pětisetkorunovou zálohu.

V Mostě také funguje veřejné bruslení na zimním stadionu. Vstupné na veřejné bruslení je 35 Kč včetně šatny pro bruslící a 15 Kč pro nebruslící. Bruslí se v pondělí od 17.15 do 18.45 hodin, v sobotu od 10.30 do 12 hodin a neděle a svátky podle rozpisu. Ten najdete zde.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru