Policisté v neděli vyjížděli k šesti nehodám: Dvě si vyžádaly zranění, u jedné figuroval i alkohol
Ilustrační foto
Most

Mostecko - V neděli se na mostecku stalo šest dopravních nehod, dvě z nich si vyžádaly zranění. Odpoledne v ulici J. Palacha řidička osobního vozu Škoda narazila přední částí svého vozu do vozidla Seat, které jelo stejným směrem k ulici Pod Lajsníkem. Při nehodě se zranil spolujezdec. Alkohol u řidičů zjištěn nebyl. Škoda dosáhla částky 18 tisíc korun.

Další nehoda se stala o půl hodiny později na silnici mezi Korozluky a Skršínem. Řidič vozu značky Opel narazil svou přední částí do zadní části před ním jedoucího vozidla VW. "Nárazem do vozidla se dostal do protisměru, kdy do jeho pravého boku narazilo osobní vozidlo značky Honda. I při této nehodě byl zraněn spolujezdec. Škodu policisté vyčíslili na částku 175 tisíc korun," uvedla policejní mluvčí Ludmila Světláková.

"Dopoledne policisté vyjížděli k nehodě do Litvínova. Tam řidička jela se svým autem po ulici Valdštejnská a narazila čelně do levé přední části protijedoucího vozidla značky Renault. Ke zranění osob nedošlo. Řidička měla pozitivní dechovou zkoušku na alkohol," dodala mluvčí.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru