Most – Tragická havárie živě přenášená na internet, ničivé požáry, hromadná rvačka. Server e-mostecko.cz sestavil přehled pěti nejsledovanějších událostí roku 2017 podle počtu přečtení na našich webových stránkách.

V letošním roce jsme na našich mosteckých stránkách přivítali zatím 2,8 milionu návštěvníků, kteří si prohlédli pět milionů stránek. Spustili jsme také dva nové sesterské weby: e-karlovarsko.cz a tisnovalinka.cz.

Pět nejčtenějších článků v roce 2017 na serveru e-mostecko.cz

OBRAZEM: Vážná havárie u Obrnic, Brouk vlétl do protihlukové stěny

K velmi těžké havárii došlo na začátku července u Obrnic. Dvě dívky tam v autě narazily do protihlukové stěny. Řidička zemřela. Nehoda vešla ve známost kvůli tomu, že ji spolujezdkyně živě streamovala na internet. První informaci o nehodě jsme psali zde.

Záběry jak z apokalypsy. Skládku Celio zachvátil obří požár

Nekonečné sloupy dýmu, oheň šlehající desítky metrů, žhavé kusy vyletující možná i stovky metrů vysoko. K tomu ozývající se rány a přijíždějící další a další hasiči. Hořela skládka Celio mezi Mostem a Litvínovem, hasiči tam strávili několik dní. Video si můžete připomenout zde.

OBRAZEM: Velký požár v zóně Joseph. Hoří továrna na výrobu plastových dílů do aut

Profesionální hasiči z Mostu i z okolních měst a doborovolné jednotky z obcí v okolí zasahovaly v lednu u požáru v továrně RAI Most v průmyslové zóně Joseph u Havraně na Mostecku. Hořela tam výrobní linka. Závod byl nějakou dobu mimo provoz. Video z doby, kdy začal požár zuřit, přinášíme zde.

Hromadná potyčka za úřadem práce. Rvaly se celé rodiny, popisuje svědkyně

Kdysi klidná lokalita u věžových domů v Dobnerově ulici za úřadem práce je dávno minulostí. Nepořádek, křik, potyčky. To je tam nyní již běžným jevem. Situace tam eskalovala v srpnu při hromadné rvačce. Video jsme zveřejnili na našem webu v tomto článku.

AKTUÁLNĚ OBRAZEM: Na Klínech hoří rodinná farma, dům už zcela spolkly plameny

Rodinnou farmu na Klínech zachvátil na konci září mohutný požár. Na místě zasahovalo několik jednotek hasičů. Jejich rychlý příjezd zkomplikoval fakt, že silnice z Litvínova do hor byla uzavřená, museli zdlouhavou objížďkou. Po požáru se zvedla velká vlna solidarity, lidé pomáhali rodině ze zničeného domu. Snímky z místa a video ze zásahu hasičů jsme zveřejnili zde.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru