Muž chtěl v Mostě skončit se životem. Naštěstí se svěřil se svým trápením strážníkům
Strážníci muži v tíživé situaci zavolali záchranku. Ilustrační foto: Michal Hrdlička
Most

Most - Telefon na tísňové lince mosteckých strážníků se rozezněl v úterý večer a operační dozorčí začal hovořit s mužem, který mu oznamoval, že je na konci sil sedí doma na posteli a že chce ukončit svůj život.

Zkušený operátor od muže po krátké chvilce zjistil, kde muž bydlí, a zatímco i nadále s mužem hovořil, tak kolega na místo vysílal motohlídku Městské policie Most.

Hlídka se po krátké chvilce dostavila na místo a muž ji vpustil do bytu, kde strážníkům začal vyprávět o svém strastiplném životě. A bylo patrné, že je i pod vlivem alkoholu. Hlídka na místo přivolala osádku Zdravotnické záchranné služby Most, které byl po příjezdu muž předán a strážníci záchranářům zajistili doprovod až na specializované oddělení nemocnice v Mostě, kde byl posléze muž hospitalizován.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru