Bratrova starostlivost zachránila možná muži život. Lapal doma na posteli po dechu
Ilustrační foto
Most

Most - Na Městskou policii v Mostě se obrátil s obavami o zdraví a život svého bratra muž z Bečova. Sourozenec bydlící v Mostě mu nebral telefony, neozýval se a kvůli klíčům v zámku se k němu nebylo možné dostat.

Na místo byla vyslána hlídka strážníků. Protože se jednalo o přízemní byt, hlídka za použití žebříku vyšplhala k oknu. Uvnitř uviděla staršího muže ležícího na posteli. Ten se sice hýbal, ale na volání strážníků nijak nereagoval. Protože bylo i přes zavřené okno zřetelně vidět, že muž má zdravotní problémy a těžce dýchá, vznikla důvodná obava, že je ohroženo jeho zdraví a život.

Strážníci proto vnikli do bytu. Dezorientovanému muži, který byl naštěstí při vědomí, hned zavolali zdravotnickou záchrannou službu, která si pacienta do deseti minut převzala do své péče. O zajištění bytu se postaral starostlivý bratr, který byl po celou dobu u záchranné akce přítomný.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru