PTÁTE SE: Má město představu, co udělat s nehezkým středem města kolem Repre, Prioru a pošty?
Centrum Mostu s Priorem a Repre. Foto: Oldřich Hájek
Most

Most - Víte, že Most má facebookovou skupinu, ve které můžete pokládat otázky na vedení města? Co lidi trápí a zajímá, za co chtějí poděkovat? Odpovědi najdete v komentářích pod dotazy. Na otázky odpovídá vedení Mostu také na radničním webu. Jeden z dotazů tam míří na vzhled středu města.

"Má město Most nějakou představu, co udělat s nehezkým, možná až ošklivým středem města kolem Repre, Prioru a pošty?" zní otázka.

"Jde-li o budovu Repre a jeho okolí, pak musím říci, že se nám teprve v roce 2016 podařilo získat tuto budovu včetně okolních pozemků zpět do majetku města poté, co bývalé vedení města tyto nemovitosti pod cenou prodalo. Od té doby pracujeme na přípravě rekonstrukce budovy Repre a jeho okolí. V tuto chvíli byl vysoutěžen zpracovatel projektové dokumentace, která by měla být hotova ve druhé polovině tohoto roku. Po jejím zpracování a vydání všech potřebných povolení bude možné budovu Repre a její okolí zrekonstruovat. Informace o plánech vedení města je možné najít v odkazech zde a zde. Pokud jde o budovu Prioru, pak tato není v majetku města a snažíme se s vlastníkem jednat o jeho záměrech. Dle jeho zástupců ovšem o rekonstrukci budovy Prioru neuvažuje," sdělil primátor Mostu Jan Paparega.

Facebookovou skupinu Otázky na vedení města najdete na tomto odkazu.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru