Na mosteckém náměstí bude letní kino! Vstupné se platit nebude
Ilustrační foto: Mostecké listy
Most

Most - I v letošním roce pro vás má město Most připraveno letní kino na 1. náměstí. Začíná se v sobotu 30. června od 20 hodin promítáním zimní české komedie Špindl.

Na další film se těšte po dvou týdnech. Příběh slavné české kapely Lucie v unikátním filmovém dokumentu Lucie, 30 spolu, 30 let bez sebe, se na náměstí bude promítat od 20 hodin 14. července.

Červencová promítání uzavře 28. července od 20 hodin promítání Okresního přeboru, posledního zápasu Pepíka Hnátka.

Pod Okresním přeborem je podepsána dvojice Prušinovský – Kolečko, která má na svědomí také nový seriál České televize Most! Ten měl v minulých dnech předpremiéru dvou prvních dílů v mosteckém kině Kosmos, vysílat se bude pravděpodobně na začátku příštího roku na ČT.

Filmy, které se budou postupně promítat, vybrali svým hlasováním uživatelé Facebooku. Vstup na všechna promítání na náměstí je zdarma.

2806kinonamesti

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru