Městská policie na svém webu zveřejňuje fotografie odchycených zvířat
Zdroj: www.mesto-most.cz
Most

Most - Odchyt zvířat provádí vyškolení strážníci, kteří mají pozitivní vztah ke zvířatům. Mají k dispozici speciální prostředky a vozidlo upravené pro umístění odchycených zvířat. Na webu Městské policie Most mohou majitelé zatoulaných zvířat najít své ztracené domácí mazlíčky.

Jejich fotografie městská policie zveřejňuje vždy po dobu jednoho měsíce. Pokud se nepodaří po odchytu zvířete najít jeho majitele, je umístěno do útulku pro opuštěná zvířata v Rudolicích. Zde si ho převezmou zaměstnanci útulku, kteří zvíře nakrmí, odčerví, odbleší a přeočkují, a zajistí potřebnou péči do doby, než se o nalezené zvíře přihlásí původní majitel, případně než zvíře převezme nový osvojitel.

Fotografie odchycených zvířat naleznete zde: http://www.mesto-most.cz/odchycena-zvirata/ds-5410/p1=62561

„Když se mosteckým občanům ztratí pes nebo kočka a nedaří se je najít, mohou zavolat na operační středisko Městské policie Most na bezplatnou linku 156 nebo na telefon 476 441 041. Operační pracovník městské policie přijme oznámení s kontaktem na oznamovatele a popisem zvířete a informuje všechny hlídky. Ve většině případů se podaří zatoulané zvíře najít. Městská policie se pak spojí s majitelem a zvíře předá,“ uvedl ředitel městské policie Jaroslav Hrvol.

Odchyt zvířat provádí vyškolení strážníci, kteří mají pozitivní vztah ke zvířatům. Mají k dispozici speciální prostředky a vozidlo upravené pro umístění odchycených zvířat. Volně pobíhající zvířata mohou bezprostředně ohrozit zdraví a majetek osob nebo bezpečnost a plynulost silničního provozu, ale také je ohroženo jejich vlastní zdraví a život. V posledním měsíci také mostečtí strážníci zachránili dva psy, kterých se zbavili jejich majitelé. Uvázali je v jednom případě ke stromu a ve druhém k lavičce.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru