Nechodí vám SMS zprávy o krizových situacích? Je třeba se znovu zaregistrovat
Ilustrační grafika: e-deniky.cz
Most

Most - Město Most již více než dva roky rozesílá všem registrovaným uživatelům SMS zprávy v případě, že dojde k nějaké krizové situaci, jako je například požár nebo únik chemikálií. Do systému se mohou zaregistrovat prostřednictvím SMS nebo vyplněním speciálního formuláře.

V případě, že jste se již registrovali a SMS zprávy vám přesto nechodí, je nutné provést opětovnou registraci, neboť v souvislosti s novou právní úpravou známou pod zkratkou GDPR bylo třeba tuto registraci obnovit tak, aby odpovídala zvýšeným požadavkům na ochranu osobních údajů.

„O potřebě nové registrace jsme informovali jak registrované uživatele formou SMS zprávy, tak všechny Mostečany prostřednictvím našich médií. Je však přesto možné, že někteří tuto výzvu nezaregistrovali, což se samozřejmě může stát. Byl bych rád, kdyby tento systém využívalo co nejvíce lidí, abychom je mohli včas informovat o všem, co by mohlo potenciálně ohrozit jejich zdraví, životy či majetek, případně je naopak uklidnit, pokud i přes vypuknutí krizové situace žádné bezprostřední nebezpečí nehrozí,“ uvedl primátor Jan Paparega.

Registrace je možná buď online, tedy prostřednictvím webových stránek města Mostu www.mesto-most.cz vyplněním krátkého registračního formuláře, nebo prostřednictvím SMS zprávy ve formě REGISTRUJmezeraMOSTmezeraULICEmezeraCISLOPOPISNE (příklad: REGISTRUJ MOST K. J. ERBENA 111) a SMS pak odeslat na číslo 476 448 888.

Poslední možností je provést registraci osobně na informační recepci magistrátu odevzdáním vyplněného formuláře.

(dun)

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru