Ve sportovním areálu na okraji Mostu se zranila žena, museli jí volat záchranku
Ilustrační foto: CC0
Most

Most - Počasí je stále ideální pro sportování a jiné venkovní aktivity. Na jízdu na bruslích na mosteckém Benediktu ale nebude vzpomínat v dobrém žena, která se zde poranila.

Pracovník operačního střediska Zdravotnické záchranné služby požádal na lince 156 o vyslání hlídky městské policie do sportovního areálu Benedikt, kde došlo k zranění neznámé ženy.

"Hlídka městské policie při kontrole areálu nalezla ženu, která si při pádu na inline bruslích zranila nohu. Z tohoto důvodu byla na místo přivolána Zdravotnická záchranná služba, která ženu odvezla do nemocnice," uvedl mluvčí strážníků Vlastimil Litto.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru