AKTUÁLNĚ: Auto se srazilo s tramvají, mezi Mostem a chemičkou jezdí autobusy
Policisté vyšetřují nehodu auta a tramvaje. Foto: Oldřich Hájek
Most

Most - Ke srážce osobního automobilu a tramvaje došlo na okraji Mostu v úterý ráno. Vznikají kvůli tomu komplikace v dopravě.

Při havárii nebyl podle dopravního servisu policie nikdo zraněn. Ke střetu došlo na odbočce ze silnice z Mostu na Litvínov do ulice Železničářů. Jde o část starého sídliště před seřazovacím nádražím.  Na místě probíhá vyšetřování nehody.

Dopravní podnik nasadil na trasu mezi Mostem a Zálužím autobusy. Tam si lidé přesedají znovu do tramvají, ve směru z Litvínova u chemičky nasedají do náhradní autobusové dopravy. Na zastávce jsou tam davy lidí.

Doprava v místě karambolu je z Litvínova do Mostu prakticky bez omezení, jen se zvýšenou opatrností. Z Mostu na Kopisty a Záluží se řadí automobily do kolony, počítejte se zdržením do pěti minut. Do deváté hodiny ranní by se provoz měl vrátit k normálu.

Aktualizujeme o nové informace

{article 100014}[div class="articleinarticle"]

[title]

[image-intro] [introtext limit="300" strip="1"][/div]{/article}

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru