Most - Žádná svatomartinská husa zapíjená dobrým vínem, ale těžký zápas evropského Poháru EHF, čeká mostecké házenkářky v neděli 11. listopadu. Do Mostu přijede německý Metzingen, aktuálně třetí tým německé Bundesligy.

„Budeme to mít neskutečně těžké, přijíždí k nám jeden z trojice nejlepších týmů německé bundesligy. Čeká nás velmi silný tým, po fyzické stránce velmi vyspělé družstvo, které má obrovský potenciál,“ naznačil trenér Černých andělů Peter Dávid, na co se mohou fanoušci v mostecké sportovní hale v neděli těšit.

0911hazena2

A příprava mosteckých hráček je velmi důkladná. „Je dobře, že jsme se dohodli se Slavií a středeční zápas mohli odehrát doma, protože příprava v domácím prostředí je vždycky nejlepší. A extrémně důležité pro nás bylo, že jsme domácí zápas se Slavií vyhráli, protože psychika hraje samozřejmě důležitou roli. Měli jsme navíc šanci si v obou předešlých ligových utkáních vyzkoušet i některé herní varianty, které by se nám v poháru mohly hodit. Snažíme se připravit co nejlépe. A i když víme, že to v neděli budeme mít hodně těžké, budeme se snažit vydat ze sebe maximum a věřím, že nás přijdou fanoušci podpořit,“ doplnil trenér.

Utkání mezi DHK Baník Most a TuS Metzingen začíná v mostecké sportovní hale v neděli 11. listopadu od 18:00 hodin, tak přijďte fandit a podpořit Černé anděly!

Autor: Jan Pimper

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru