Mostečtí Lvi vyrážejí na severočeské derby do Děčína
Zdroj: www.bkdecin.cz
Sport

Děčín - Dnes je na programu sedmnácté kolo druhé hokejové ligy a v jeho rámci přivítají hokejisté Děčína mostecké Lvy, se kterými se utkají letos už potřetí. Zrodí se v severočeském derby poprvé výhra nad nováčkem?

Děčínští hokejisté jsou stále na čtvrtém místě v tabulce se ziskem devatenácti bodů. Na výhry s Řisuty a Trutnovem nedokázali v sobotu navázat na domácím ledě, ač nad Bílinou dvakrát vedli. Ta ve druhé třetině dokázala srovnat na 2:2 a protože ve třetí části hry branka nepadla, došel tento duel po bezgólovém prodloužení až do samostatných nájezdů, ve kterých vyhráli Bílinští. Dnes by Medvědi rádi na svém ledě uspěli a ve třetím duelu s Mostem si tak připsali konečně vítězství. Jednoduché to však rozhodně nebude. Rozjetý nováček druhé ligy rozhodně neprodá svou kůži lacino.

Mostečtí hokejisté jsou jako nováček v lize zatím velkým překvapením. V tabulce jsou na druhém místě v závěsu za prvním Sokolovem. Na svém kontě mají osmadvacet bodů za devět výher a pět proher. Nyní mají na svém kontě dvě prohry. Nestačili na Vrchlabí, se kterým nezískali ani bod a s Klatovy padli po prodloužení. O to více nyní prahnou po dalším úspěchu a na děčínském ledě chtějí opět vyhrát a potvrdit, že to na Medvědy umí.

Oba celky se už letos utkaly dvakrát a pokaždé se z výhry radoval Most. Ten nejprve smetl Medvědy na jejich ledě 9:4 a poté ve svém teritoriu bral výhru 6:5 po prodloužení. Děčínští hráči tak mají svému dnešnímu soupeři co vracet a budou chtít konečně vyhrát. Nic jednoduchého je však nečeká.

Utkání na děčínském zimním stadionu začíná v 18 hodin.

Autor: Vendula Zdražilová

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru