Most - Zpříjemnit si předvánoční čas tou nejkvalitnější ženskou házenou budou mít fanoušci už ve čtvrtek 20. prosince. V mostecké sportovní hale se totiž bude hrát čtvrtfinále Českého poháru v házené žen a domácí Černí andělé v něm hostí tým DHK Zora Olomouc.

„Pro nás je samozřejmě dobře, že hrajeme doma. Olomouc je velmi silný soupeř, takže se bude jednat o divácky velmi atraktivní utkání. Už naše první vzájemné střetnutí v letošním ligovém ročníku se hrálo ve velkém tempu a nám se ho podařilo ovládnout, takže doufám, že se nám na něj podaří úspěšně navázat,“ uvedl trenér mosteckého týmu Peter Dávid.

1812hazena2

Mostecké házenkářky navíc mohou těžit i z toho, že celý tým je kompletní a nikoho nepronásledují zdravotní potíže. Černí andělé v loňské sezoně tuto trofej získali, takže se chtějí pokusit o obhajobu. A pomoci jim v tom můžete i vy na ochozech mostecké sportovní haly.

Zápas DHK Baník Most proti DHK Zora Olomouc začíná v 18:00 hodin, vstupné na pohárové zápasy je dobrovolné.

Autor: Jan Pimper

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru