Základní část ligy zakončí mostecké házenkářky v sobotu na domácí půdě
Ilustrační foto
Sport

Most - Mostečtí Černí andělé se po necelém týdnu opět představí před domácím publikem. Tentokrát už v obvyklém sobotním termínu přivítají 13. dubna v posledním kole základní části česko-slovenské MOL ligy celek Písku.

A i když zdánlivě o mnoho nejde, fanoušci se nemusí bát, že by se v mostecké sportovní hale nebylo na co dívat. „Už druhý zápas po sobě ukázal, že na tom v obraně nejsme tak, jak bychom si představovali. I proto je pro nás sobotní zápas důležitá prověrka, zda se naše obranná činnost zlepšila,“ vysvětlil trenér Černých andělů Peter Dávid v narážce na nedělní domácí zápas proti Zlínu, ve kterém mostecké házenkářky sice zvítězily 35:28, ale na výhru se nadřely víc, než by si přály.

A ani tentokrát to nebudou mít úplně lehké. Písek po změně na trenérském postu na jaře už dvakrát zvítězil nad papírově silnějšími soupeři z Olomouce a Poruby. „Písek má v poslední dobře velmi dobré období, výměnou trenéra dostal nový impuls, tým začal jinak fungovat a udělal skvělé výsledky. Jsem rád, že je v takovém rozpoložení, protože my nutně potřebujeme zápas, který nás prověří. O to bude utkání zajímavější, protože soupeř v tomto zápase potřebuje získat body, ale vyhrát chceme samozřejmě i my, už proto, že hrajeme doma a chceme předvést mosteckým fanouškům to nejlepší, co v nás je,“ připomněl trenér.

Utkání DHK Baník Most proti Sokolu Písek začíná v mostecké sportovní hale v sobotu 13. dubna od 18:00 hodin. Tak přijďte fandit Černým andělům! (pim)

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru