Házenkářské lahůdky v Mostě a Chomutově: Přijďte fandit
Dvojitou porci té nejlepší házené mají šanci si v tomto týdnu užít fanoušci mosteckých házenkářek.
Sport

Most, Chomutov - Dvojitou porci té nejlepší házené mají šanci si v tomto týdnu užít fanoušci mosteckých házenkářek.

Černí andělé totiž ve středu v domácí sportovní hale přivítají Michalovce, svého dlouholetého soupeře v boji o titul v nejvyšší česko-slovenské soutěži. V letošním ročníku MOL ligy v prvních pěti kolech ani jeden z této dvojice týmů ještě neprohrál a mistryně ze Slovenska jsou tak na první příčce tabulky o skóre před českými mistryněmi z Mostu. Diváci se tak mohou těšit na velmi atraktivní podívanou, která v mostecké sportovní hale začíná ve středu 9. října od 18:00 hodin.

Skutečný házenkářský svátek se ale chystá na neděli 13. října do chomutovské Rocknet arény. Mostečtí Černí andělé tam ve svém prvním domácím zápase Ligy mistrů přivítají tým maďarského Györu, vítěze této soutěže v uplynulých třech sezonách. Tento klub je označován za nejlepší ženský házenkářský tým současnosti a podle odborníků je v házené tím, čím je třeba ve fotbale FC Barcelona. Mostecké házenkářky se budou před domácím publikem chtít ukázat v co nejlepším světle, navíc na svém kontě už mají první vítězství v letošním ročníku Ligy mistrů, které vybojovaly v neděli 6. října ve slovinské Lublani. Domácí RK Krim Mercator se jim podařilo zdolat 31:29.

„Tohle vítězství je ta nejlepší pozvánka na středeční zápas proti Michalovcům a následně na nedělní první domácí utkání Ligy mistrů v Chomutově proti Györu. Věřím, že nás fanoušci přijdou podpořit a my se jim za to odvděčíme co nejlepším výkonem,“ zve příznivce házené trenér Černých andělů Jiří Tancoš.

Mostecké házenkářky postoupily jako první ženský tým v historii do Ligy mistrů poté, co na začátku září v domácím prostředí vyhrály kvalifikační turnaj a porazily nejprve španělský tým Rocasa Gran Canaria a následně i tureckou Kastamonu. Pro zápasy Ligy mistrů už ale mostecká sportovní hala nesplňuje přísná kritéria, takže domácí utkání odehrají Černí andělé v chomutovské Rocknet aréně (zimním stadionu). Po maďarském Györu tu hned o týden později 20. října přivítají soupeřky ze švédského Sävehofu, poslední domácí utkání mosteckých házenkářek je naplánováno na 10. listopadu, kdy se tu střetnou se slovinským RK Krim Mercator. Zápasy v chomutovské Rocknet aréně začínají v 19:00 hodin.

Vstupenky na Ligu mistrů jsou v předprodeji na recepci mostecké sportovní haly, ve fanshopu Pirátů Chomutov v OC Central Chomutov nebo na emailu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript..

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru