Týden nabitý házenou v mostecké sportovní hale. Přijdete fandit?
Ilustrační foto
Sport

Most - Mostecké házenkářky čeká další velmi náročný týden. Už ve středu 22. ledna v domácí sportovní hale přivítají v rámci česko-slovenské nejvyšší soutěže tým Veselí nad Moravou a hned v neděli je čeká v rámci evropského Poháru EHF turecký tým Kastamonu Belediyesi GSK.

„V této části sezony nás opět čeká velmi náročný týden, přitom ani jeden ze zápasů si nemůžeme dovolit a ani nechceme vypustit. V domácí soutěži sice vedeme tabulku, ale chceme si toto postavení udržet, nejen pro co nejlepší postavení do play off. Do konce základní části nás čeká ještě několik velmi těžkých utkání a to proti Veselí nad Moravou mezi ně jednoznačně patří. V tuto chvíli nepřemýšlíme nad tím, zda hrajeme proti některému z domácích nebo evropských soupeřů, do každého zápasu jdeme s maximálním nasazením a snahou vyhrát. I když je to nesmírně náročné, jsou pro nás ligová utkání nesmírně důležitá, protože nemáme příliš času na klasické tréninky a náročná utkání proti silným soupeřům jako je právě třeba Veselí nás udržují v patřičném nasazení,“ vysvětlil trenér mosteckých Černých andělů Jiří Tancoš.

Nedělní zápas evropského Poháru EHF bude mít pro mostecké házenkářky také speciální náboj. S tureckým týmem se v této sezoně střetly už dvakrát, poprvé na podzim v kvalifikačním turnaji Ligy mistrů, ve kterém se jim je podařilo porazit. Naposledy se oba týmy utkaly před týdnem v Turecku, kde jim ale tým Kastamonu porážku oplatil a zvítězil 33:27. Černí andělé se tak budou chtít před domácím publikem ukázat v tom nejlepším světle a předvést fanouškům skvělou házenou pokud možno korunovanou vítězstvím.

Utkání DHK Baník Most proti SHK Veselí nad Moravou začíná v mostecké sportovní hale ve středu 22. ledna v 18:00 hodin. Zápas Černých andělů proti Kastamonu Belediyesi GSK startuje na tomtéž místě v neděli 26. ledna v 18:00 hodin. Vstupenky na nedělní pohárové utkání jsou v recepci mostecké sportovní haly v předprodeji za 150 korun už od začátku týdne. (pim)

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru