VIDEO: Lidé darovali na hokeji své dlouhé vlasy i desítky tisíc korun a pomohli nemocné Janě
Lidé darovali své vlasy pro spolek Nové háro. Poslouží k výrobě paruk. Foto: Mistral TV
Sport

Litvínov - Konto našeho srdce HC VERVA Litvínov, HC Olomouc, Nové háro a Nadace Unipetrol připravili na uplynulou neděli „vlasatý zápas s Novým hárem“. Lidé do kasiček u vchodů na stadion vhodili celkem 47.289 korun. Další částka putovala z dražby dresu Zbyňka Irgla z HC Olomouc, který se vydražil za neuvěřitelných 25.900 korun.

Janě ve 24. týdnu těhotenství byla diagnostikovaná rakovina tkáně. Po první chemoterapii přišla o své vlasy. Nemoc se vrátila již po třetí a Jana stále bojuje a překypuje pozitivní náladou už kvůli své malé dceři. Do tohoto charitativního zápasu se zapojil i sportovní klub HC Olomouc, který nabídl spoluúčast formou sportovní aukce hraného a podepsaného dresu Zbyňka Irgla.

Pro Nové háro mohli lidé věnovat také své alespoň třicet centimetrů dlouhé nebarvené vlasy. Podívejte se na reportáž.

https://www.youtube.com/watch?v=UIb2m0Z0mkk

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru