Litvínov si pojistil juniora Stehlíka. S klubem podepsal víceletý kontrakt
Lukáš Stehlík. Foto: HC VERVA Litvínov
Sport

Litvínov - Lukáš Stehlík podepsal s Vervou víceletou smlouvu. Osmnáctiletý útočník je litvínovským odchovancem, který patří v juniorech k rozdílovým hráčům.

Stehlík je talentovaným hráčem litvínovské mládeže. Šikovný forvard několik sezón nastupoval v mládežnických kategoriích po boku Jana Myšáka, který se stal stabilním členem A-týmu již dříve.

Talentovaný Stehlík prožil svůj debut v A-týmu v sezóně 2018/2019, kdy naskočil do posledního utkání sezóny v play-out proti Chomutovu. V letošním roce nastoupil do osmi zápasů za juniory, ve kterých zaznamenal osm kanadských bodů. Čtyři utkání stihl také v Chance lize za partnerské Litoměřice s bilancí jedné asistence. Stehlík se díky svým výkonům probojoval také do mládežnických výběrů České republiky.

„Lukáš si svými výkony v juniorech vybojoval svoji první smlouvu s klubem. Je jen na něm, jak se ukáže v další fázi své kariéry a jestli se dokáže prosadit v seniorském hokeji,“ říká generální ředitel klubu Pavel Hynek.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru