Litvínovské hokejisty čeká speciální Vlasatý zápas! Chtějí pomoci nemocné pětileté holčičce
Foto: archiv HC Verva Litvínov
Sport

Litvínov – Litvínovská Verva odehraje v pátek utkání proti Českým Budějovicím, které bude spojeno s třetím ročníkem Vlasatého zápasu. Hokejisté nastoupí na rozbruslení s příčesky a celé utkání odehrají ve speciálních dresech s vyšívanými zlatými prvky, které poté poputují do aukce. Cílem je pomoci pětileté Matyldě, která kvůli onkologické léčbě přišla o vlasy.

Pro utkání 51. kola Tipsport extraligy bude v pátek 26. února od 16 hodin spuštěný online prodej virtuálních vstupenek. Díky virtuálnímu vstupnému můžete Vlasatý zápas podpořit i vy. Veškerý zisk z prodaných vstupenek půjde na dobrou věc. "Pojďme vyprodat Zimní stadion Ivana Hlinky a podpořme dobrou věc. Je velká škoda, že kvůli pandemii covid-19 nemůžete být s námi na stadionu, ale ukažte své černožluté srdce a podpořte 3. ročník Vlasatého zápasu," vyzývá šéf charitativního projektu Konta našeho srdce Libor Weber.

Do vlasatého zápasu se zapojila i řada osobností české hudební scény. Projekt podpořila devatenáctinásobná zlatá slavice Lucie Bílá, která je patronkou Nového Hára. Přidaly se kapely Lunetic a Holki. Zápas podpořili moderátoři Evropy 2 Petr Říbal s Ondřejem Urbanem i Štěpán Sokol ze sportovní sekce televize Nova.

Podpořit akci můžete zakoupenou virtuální vstupenkou (na tomto odkazu) nebo přispějte přímo na sbírkový účet 500055892/0800.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru