Plavecké závody v Litvínově: Pohár zůstal díky Petru Adamcovi doma
Foto: Plavecký klub Litvínov
Sport

Litvínov - V minulých dnech se v litvínovském bazéně konal již 17. ročník Litvínovského poháru. Tyto tradiční a velmi oblíbené závody absolvovalo celkem 246 závodníků z 15 plaveckých klubů.

Nejúspěšnějším plavcem v kategorii žáků 13-14 let se stal Petr Adamec, který získal dvě zlaté medaile na tratích 100 m znak a 100 m volný způsob a stříbrný dohmátl na trati 100 m motýl. Na trati 100 m prsa se zařadil sice na nepopulární čtvrté místo, ale součet bodů za všechny čtyři zaplavané disciplíny ho vynesl na celkovou první pozici, kterou potvrdil suverénním výkonem ve finále na trati 200 m polohový závod.

Litvínovský pohár v kategorii žáků 13-14 let zůstal díky Adamcovi doma v Litvínově.

V kategorii žaček 11-12 let se prosadila Adéla Andrlová, když na trati 100 m znak dohmátla na stříbrné pozici. I Andrlová se díky bodovému součtu podívala do finále na 200 m polohový závod, kde nakonec obsadila pátou pozici.

Litvínovští benjamínci se také neztratili. Devítiletá Markéta Kejřová získala stříbrnou medaili na trati 50 m volný způsob a bronzová příčka jí patřila na trati 50 m prsa. Pavel Zícha v kategorii devítiletých žáků obsadil třetí místo na trati 50 prsa.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru