ESPORT: Most v play-off narazí na silný tým Dragons Crew
Ilustrační foto
Sport

Most - Hokejisté esportového klubu MOSTEČTÍ LVI - Esport ukončili základní část ligy Rehoc 3v3 na 6. místě. Teď je čekají vyřazovací souboje play-off, ve kterých narazí na silným tým Dragons Crew, který skončil po základní části na 3. místě. "Budeme se snažit soupeře potrápit a postoupit dál, víme však jak tento soupeř umí bojovat. Náš kádr před začátkem play-off celkem posílil, největší posily jsou v obraně a brankovišti," popisuje hrající zakladatel klubu Tomy Urby.

Střetnutí, které se hraje na dvě vítězná utkání, se odehraje v neděli 15. ledna 2023 od 18:30 a sledovat ho můžete na YouTube kanále klubu Mostečtí Lvi - Esport.

Momentálně se Most účastní také letošního Winter Cupu 2023, ve kterém se střetne s týmem AZ Havířov Esport, Česká Republika, RNM tým a také tým Dragons Crew. Dnes zřejmě klub odehraje několik zápasů, pokud se tak nestane, čeká ho tréninkový den.

"Jsme rádi, že se můžeme ještě v letošní sezóně účastnit Winter Cupu, díky kterému prověříme síly s novými soupeři. Na novou sezónu poté plánujeme hrát nejen režim 3v3, ale také 6v6, tam už to bude pro nás o dost těžší, protože týmy budou mít zkušenosti z tohoto režimu, je to tak pro nás výzva," doplňuje Tomáš Urban s hrající přezdívkou Tomy Urby.

Neznáte ještě klub MOSTEČTÍ LVI - ESPORT?

Jedná se o nově založený klub, který před pár týdny začal reprezentovat město Most a hokejový klub MOSTEČTÍ LVI. Samotné reprezentování schválil předseda klub MOSTEČTÍ LVI Lukáš Bednařík společně s primátorem města Mostu Janem Paparegou, oba klubu popřáli mnoho úspěchů.

Výkony, výsledky a zajímavosti z mosteckého esportového klubu, naleznete na oficiálním facebooku nebo instagramu klubu. Živé zápasy, pak můžete sledovat na klubovém YouTube v odkazech níže.

SOCIÁLNÍ SÍTĚ KLUBU MOSTEČTÍ LVI - ESPORT:

FACEBOOK: https://www.facebook.com/mostectilviesport

INSTAGRAM: https://www.instagram.com/mostectilvi_esport/

YOUTUBE: https://www.youtube.com/@mostectilviesport

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru