ESPORT: Most před začátkem nové sezóny vybojoval na domácím turnaji 3. místo!
Mostečtí esport hokejisté vybojovali na domácím turnaji třetí místo
Sport

Most - Mostečtí esport hokejisté v sobotu večer uspořádali premiérový turnaj MOST CUP #1. Ten byl rozdělen do dvou skupiny po 5 týmech. Most zaváhal ve své skupině pouze jednou a tak postupoval do play-off z druhého místa! Boj o finále mu, ale nevyšel, když prohrál v prvním zápase s týmem Ice Gentlemen těsně 5:6 a v druhém 7:4. Nakonec si Most odnáší z domácího turnaje bronz!

NOVÁ SEZÓNA ZA DVEŘMI:

Již nadcházející týden odstartuje mosteckým esport hokejistům další sezóna, ve které budou bojovat tentokrát hned ve 4 ligách (Rehoc 3v3 - PS4, RNM 3v3 - PS4, RNM 3v3 - PS5, RNM 6v6 - PS5). Novinkou bude pro klub hlavně 6v6 liga. "Věřím, že letošní sezóna bude ještě lepší jak ta minulá. Letos budeme hrát víc ligových utkání, proto očekávám náročnější sezónu. Posílili jsme klub několika zkušenými hráči, kteří se do týmu již plně zapojili. Novinkou pro nás bude liga 6v6, ve které očekávám pozici někde ve středu tabulky. Chystáme také novou grafiku, kterou budeme využívat na pozvánky a výsledky." popisuje kapitán týmu Tomáš Urban, který je v esportu známý hlavně díky přezdívce Tomy Urby.

Neznáte ještě klub MOSTEČTÍ LVI - ESPORT?

Jedná se o nově založený klub, který před koncem roku 2022, začal reprezentovat město Most a hokejový klub MOSTEČTÍ LVI. Samotné reprezentování schválil předseda klub MOSTEČTÍ LVI Lukáš Bednařík společně s primátorem města Mostu Janem Paparegou, oba klubu popřáli mnoho úspěchů.

Výkony, výsledky a zajímavosti z mosteckého esportového klubu, naleznete na oficiálním facebooku nebo instagramu klubu. Živé zápasy, pak můžete sledovat na klubovém YouTube v odkazech níže.

SOCIÁLNÍ SÍTĚ KLUBU MOSTEČTÍ LVI - ESPORT:

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru