Předkolo play off extraligy se přesouvá do Litvínova. Podaří se hokejistům získat první vítězství?
LITVÍNOVŠTÍ FANOUŠCI V KOTLI. FOTO: HC VERVA LITVÍNOV
Sport

Litvínov – Litvínovští hokejisté se vrací domů se dvěma prohrami na kontě. Podle papírových předpokladů to tak mělo dopadnout. Obhájci titulu z Třince se ale museli velmi otáčet, aby získali mečbol. Utkání vyhráli až v prodloužení 5:4.

Fanoušci Litvínova se chystají svůj tým v sobotu podpořit a věří, že celá série nebude ukončena hned v prvním domácím duelu. Majitelé permanentek a klubové karty měli do včerejšího dne možnost přednostně si koupit vstupenku na své místo se 30% slevou prostřednictvím Ticketportalu. 

Online prodej běží na webu ticketing.hcvl.cz. Vstupenky můžete zakoupit také dnes přímo v pokladně zimního stadionu od 16 do 18 hodin. O případném předprodeji na nedělní zápas bude klub HC Verva Litvínov informovat samostatně dle vývoje série předkola. Hraje se na tři vítězná utkání. 

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru