Mostečtí sportovci opět přivezli medaile ze závodů plavců
Foto: Plavecký klub Most
Sport

Most - O víkendu se konaly hned dva závody, na kterých byla velmi patrná stopa po účasti i našich plavců z Plaveckého klubu Most.

“Mladé pušky”, jak říkáme dětem ročník 2012 a mladším, se účastnily závodů v Chomutově. Na Jarní cenu nejmladšího žactva přijelo celkem 218 plavců.

Naše děti, ve složení Nicol Behrová, Tomáš Čapek, Karel Hůla, Barbora Lálová, Oleksandr Mahda, Lilija Maksymiv, Nikol Nedvědová, Honzík Rychlý, Jáchym Vacek a Kryštof Valenta, hájily barvy Plaveckého klubu velmi dobře. Kromě 22 osobních rekordů přivezly i 8 medailí. Velkou oporou týmu byl Jan Rychlý, který bral zlaté medaile ve všech svých kategoriích a Jáchym Vacek mu zdárně asistoval, když získal dvě stříbrné a dvě bronzové medaile.

edeniky 6140

V Plzni se konaly třídenní závody “Plzeňský vytrvalec“, kterých se účastnilo celkem 506 plavců z 50 plaveckých klubů.

Mostečtí plavci ve složení Lucie Boudníková, Ondřej Brázda, Pavlína komínková, Tomáš Najmon a Václav Veverka si zaplavali na 50metrovém bazénu v ohromné konkurenci mnoho osobních rekordů, kdy vylepšovali své časy. Z počtu 33 startů zlepšovali osobní časy ve 29 případech! Domů si přivezli celkem 4 zlaté, 2 stříbrné a 3 bronzové medaile, když Lucka Boudníků byla 2x stříbrná a 1x bronzová. Vašík Veverků a Pája Komínků byli shodně 2 x zlatí a 1x bronzoví.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru