Černí andělé jsou v házenkářském nebi. Opět ovládli pohár
FOCENÍ S POHÁREM SI UŽIL CELÝ TÝM. FOTO: HANKA VRBKOVÁ
Sport

Most – Středeční finále Českého poháru dopadlo přesně tak, jak si početná základna mosteckých fanoušků házené přála. Černí andělé po napínavém zápase zvedli nad hlavu pohár pro mistra České republiky. Už poosmé.

Souboj s DHC Slavia Praha byl vyrovnaný a napínavý. Přenášely jej kamery České televize. V první polovině zápasu si hráčky vybudovaly sice náskok čtyř bodů, soupeřky ale dokázaly náskok srovnat. Takové drama, jaké se pak odehrálo na pražské palubovce, si početný tým mosteckých fanoušků přál. Mohutné oslavy mohly začít až pár vteřin před závěrečným pískáním. Utkání Černí andělé vyhráli velmi těsným výsledkem 25:24 (14:10). „Očekávali jsme, že to bude těžké, protože jsme v lize se Slávií prohráli, a to jsme měli tehdy silnější sestavu. Museli jsme hodně improvizovat," podotkl v pozápasovém rozhovoru trenér Jiří Tancoš. Mostecké házenkářky se totiž na závěr sezóny potýkají s velkou marodkou v týmu. Zvládly to ale více než skvěle!

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru