Litvínovští skikrosaři myslí na olympiádu
LITVÍNOVŠTÍ SKIKROSAŘI. FOTO: ARCHIV KLUBU
Sport

Litvínov – V únoru se ve Ski areálu Jezerná v Beskydech konaly mezinárodní závody FIS ve skikrosu. Uspět na svahu se pokusili také žáci ze Sport Club Litvínov.

Vynikající 1. místo vybojoval Šimon Třešňák v kategorii mladších žáků. V kategorii starších žáků obsadil 2. místo Jakub Matoušek. Eliška Soukupová skončila 2. v kategorii mladších žaček. V kategorii dospělých junior z SC Litvínov Gustav Hotový skončil na 11. místě a zároveň jako druhý z českých závodníků. Hvězdné obsazení závodu potvrdila účast několika skikrosařů, kteří z Čech odjeli rovnou do Gruzie na mistrovství světa. Jedním z nich byl i Gruzínec Tadiashvili, který Gustu Hotového těsně porazil v jedné rozjížděk a připravil ho tak o účast v semifinále závodu.


„Gustav Hotový je v předběžné nominaci na mistrovství světa juniorů, které proběhne v Itálii v San Pellegrinu na konci března. Utrpěl však zranění kolene při tréninku na uvedené trati a v současné době zvažujeme jeho účast,“ říká jeho trenér Gustav Hotový st. „Máme další dva výborné juniory Honzu Třešňáka a Tomáše Matouška. Připravují se na Olympijské hry mládeže do 18 let v Jižní Koreji, které se konají v lednu příštího roku,“ dodává trenér.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru