VIDEO: Turnaj měl velice dobrou úroveň, hodnotí Seven Hockey Cup Jaromír Jágr. Kluci mají lepší podmínky, než bylo za nás, dodává hokejová legenda
Litvínovští hokejisté se fotí s Jardou Jágrem. Foto: Oldřich Hájek
Sport

Litvínov, Kladno - Litvínov, Pardubice, Zlín a Kladno. Čtyři města s velkou hokejovou tradicí, čtyři města, kde má své podnikatelské aktivity energetická skupina Sev.en. Nyní hokejové kluby spojuje i turnaj Seven Hockey Cup, který vyvrcholil na ČEZ stadionu v Kladně.

Mladí hráči se postupně utkali ve všech městech, aby z celého turnaje vzešel celkový vítěz. Stal se jím tým z Pardubic. Co je cílem takového hokejového poháru? „Já si myslím, že dát dohromady kluky, aby se poznali, aby mohli spolu hrát, získávali zkušenosti, poznávali jiná místa a rozhodně měli radost z toho hokeje,“ říká generální ředitel Teplárny Kladno Stanislav Klanduch.

https://www.youtube.com/watch?v=qM3MUiU-unI

Kromě poháru pro celkového vítěze byli oceněni také nejlepší hráči posledního kola a vyhodnoceny týmy z kladenské části turnaje. Stejnou váhu jako medaile mělo pro hráče i to, že si podali ruku s jedním z nejslavnějších hokejistů. „Myslím si, že turnaj měl velice dobrou úroveň, je tady spousta šikovných hráčů. Záleží jenom na nich, jak daleko to dotáhnou. Mají všechno ve svých rukách. Podmínky jsou všude stejné a řekl bych, že velice dobré v porovnání tím, jaké jsme měli dřív my,“ uvedl Jaromír Jágr, hrající majitel klubu Rytíři Kladno, který přišel na vyhodnocení Seven Hockey Cupu.

Z turnaje si hráči odvážejí nejen nové zkušenosti, ocenění, ale někteří z nich i fotky s hokejovou legendou.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru