Mezi účastníky tragické nehody byli i členové mládeže fotbalového klubu
Tragická pondělní nehoda na silnici I/62 mezi Ústím a Děčínem. Foto: čtenář
Sport

Ústecko - Fotbalový klub FK Ústí nad Labem na své facebookové stránce potvrdil informaci, že mezi účastníky tragické nehody na silnici I/62 mezi Děčínem a Ústím nad Labem byli také členové mládežnických týmů klubu.

O tragické nehodě jsme informovali v pondělí ZDE. Vzhledem ke zdravotnímu stavu účastníků a probíhajícímu vyšetřování nemůže klub zveřejnit další informace. Podle CNN Prima News při nehodě podle záchranářů zemřela dospělá osoba a dítě. Další dvě děti měly být převezeny do nemocnice.

K havárii se už vyjádřil i mostecký fotbalový klub. "Jsou chvíle, kdy veškerá sportovní rivalita jde stranou. Jménem celého klubu FK Baník Most-Souš bychom chtěli vyjádřit upřímnou soustrast pozůstalým i celému ústeckému fotbalovému klubu k tragické události autonehody. Myslíme na vás," vyjádřili soustrast mostečtí fotbalisté.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru