ESPORT: Most mění na novou sezónu image. Cílem je play-off
Mostečtí Lvi - esport mají novou image. Zdroj: archiv klubu
Sport

Most – Esportová sezóna je opět za dveřmi a s ní přichází také změny v klubu MOSTEČTÍ LVI - ESPORT! Mostečtí esport hokejisté mění grafickou image na novou sezónu.

„Je to další krok k lepší reprezentaci města v esportu," říká kapitán Tomy Urby. Tým posílil také o několik nových a zkušených hráčů.

V minulé sezóně si klub připsal historicky největší úspěch, když dokázal vybojovat v lize Rehoc 3v3 stříbrné medaile a poprvé za existenci si zahrál finále. Teď chce klub ještě víc, dokázal angažovat zkušené hráče a celé září probíhají tréninky. „Posílili jsme o nové hráče, které jsme si během sezóny dokázali vyhlídnout. Protože se nám jejich výkony líbili, tak jsme je oslovili a teď jsou tu," popisuje kapitán týmu Urby.

Klub kompletně změnil grafickou image, kterou se v nadcházející sezóně bude prezentovat. „Nová grafika se mi moc líbí, je moderní a vychází samozřejmě z našeho loga hokejového klubu, což je fajn myšlenka a propojení podobně jako ve zbytku esportových týmů v ČR," popisuje primátor města Mostu Marek Hrvol, který zhodnotil také největší úspěch klubu: „Druhé místo v lize, je opravdu velký úspěch pro Most a ukazuje vzestup esportu i u nás. Přeji našim gamerům i letos hodně úspěchů a třeba i to zlato."

Sezóna v esportu začne zřejmě v polovině září. A fanoušci se mají na co těšit! „Domlouváme několik přátelských zápasů a pokud vše vyjde jak má, tak budou zápasy s komentátorem. Cílem je se dostat do play-off a co bude dál, to se uvidí," popisuje Urby.

Sestava pro sezónu 2023/24:

#I0 MARIAN GABORIK "A"
#11 LUKE WESEMIR
#12 VIT BOUSKA
#24 MISTR BLANSCI
#28 MIROSLAV BENIAK
#37 PETR KOT "A"
#46 POPA KREJCI
#87 PEPA BENESOVSKY
#88 TOMY URBY "C"
#98 ONDRA DOLEZEL

Neznáte ještě klub MOSTEČTÍ LVI - ESPORT?

Jedná se o nově založený klub, který před koncem roku 2022, začal reprezentovat město Most a hokejový klub MOSTEČTÍ LVI. Samotné reprezentování schválil předseda klubu MOSTEČTÍ LVI Lukáš Bednařík společně se senátorem Janem Paparegou a primátorem Markem Hrvolem. Klubu popřáli mnoho úspěchů.

Výkony, výsledky a zajímavosti z mosteckého esportového klubu, naleznete na oficiálním facebooku nebo instagramu klubu. Živé zápasy, pak můžete sledovat na klubovém YouTube v odkazech níže.

SOCIÁLNÍ SÍTĚ KLUBU MOSTEČTÍ LVI - ESPORT:

FACEBOOK: https://www.facebook.com/mostectilviesport

INSTAGRAM: https://www.instagram.com/mostectilvi_esport/

YOUTUBE: https://www.youtube.com/@mostectilviesport

 

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru