NAPSALI JSTE NÁM: Mladí Stolní tenisté SKST Baník Most vstoupili do nové sezony
Foto: SKST Baník Most
Sport

Most – V neděli 10. září se v Praze uskutečnil republikový bodovací turnaj stolního tenisu kategorie U15 a U17. V kategorii U15 se zúčastnilo 147 hráčů, kdy nás reprezentovala dvojice Filip Bartes a Vojta Stříbrný a v kategorii U17 se zúčastnilo 90 hráčů, kdy nás reprezentoval Tomáš Čmerda.

Pro naše hráče to bylo první měření sil v této nové sezóně. Filip Bartes ve skupině B vyhrál svoji skupinu a tím postoupil mezi posledních 32 hráčů, kteří bojovali o konečnou osmičku hráčů kvalifikujících se do skupiny A. Bohužel se Filipovi již tolik nedařilo a vypadl hned ve druhém kole. Vojta již tak úspěšný nebyl, neboť ve skupině obsadil až třetí místo a tím pro něj turnaj skončil. Je však nutno dodat, že Vojta bojoval, a chybělo i to pověstné štěstíčko.

Tomáš Čmerda v kategorii U17 na tom byl stejně jako Filip, kdy vyhrál svoji skupinu a hned v dalším zápase po velkém boji prohrál a skončil tak mezi 32 nejlepšími.

No a turnajová kolečka se točila hned dál, neboť 17. září se konal krajský bodovací turnaj kategorie U17 a U 19 v Děčíně. Zde nás reprezentovalo celkem 5 hráčů, a to Ondra a Tomáš Čmerdovi, Luboš Feix a naše dvě mladé naděje Filip Bartes a Vojta Stříbrný. V turnaji se dařilo Tomášovi Čmerdovi, který vyhrál obě kategorie. V kategorii U19 Ondra skončil druhý.

Další mládežnický turnaj kategorie U 13 a U15 se konal 24. září v Litoměřicích. Turnaje se zúčastnilo celkem 5 hráčů SKST Baník Most Filip Bartes, Vojta Stříbrný a Tomáš Srp. Svoji premiérovou účast zaznamenali Marek Mazán a Matěj Pokorný a nevedli si vůbec spatně. Z našich hráčů si nejlépe vedl Filip Bartes, který skončil 5., Vojta Stříbrný 10. Pro oba to byl premiérový start v této kategorii. Největším překvapením byl však Marek Mazán, který vyhrál svoji skupinu a dostal se do finálového pavouka, kde postoupil do druhého kola a celkově skočil 15.

Je nutno poděkovat hráčům za jejich předvedené výkony. Dále rodičům a Heleně Houdkové za pomoc při odvozu našich reprezentantů oddílu.

 

LVSJ6408

MFMG5213

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru