NAPSALI JSTE NÁM: Sportovní klub policie Most zářil na mistrovství republiky v Kata
Judo Kata jsou sestavy předepsaných bojových technik ve dvojicích. Foto: archiv klubu
Sport

Most – V neděli 24. září se uskutečnilo mistrovství České republiky v Judo Kata, kterého se účastnil Kata team Sportovního klubu policie Most pod vedením instruktora Štěpána Benci. Judo Kata jsou sestavy předepsaných bojových technik ve dvojicích, kdy jeden z borců je v roli útočníka a druhý v roli obránce, a to v boji nejen beze zbraní, ale i obrana proti noži, holi, meči či pistoli.

Závodníci SKP Most, oddíl Judo, dosáhli skvělých výsledků: kategorii Kodokan-Goshin-jutsu vyhrála a Mistry ČR 2023 se stala dvojice Jiří Lejsek a Štěpán Benca. Kategorii Kime-no-kata vyhrála a mistry ČR 2023 se stala dvojice Štěpán Benca a Petr Kämpf (Judoclub Sušice) a vicemistry ČR 2023 v této kategorii se stala dvojice Lukáš Komínek a Štěpán Benca.

Ani mladí se neztratili: v kategorii do 18 let předvedli krásně sestavu Katame-no-kata Hynek Pomahač a Tomáš Martin Zajíček a obsadili při své závodní premiéře krásné 3. místo. Ještě stojí za zmínku, že právě obě dvojice Jiří Lejsek se Štěpánem Bencou a stejně tak Lukáš Komínek se Štěpánek Bencou vyhráli letos v dubnu Velkou cenu hl. m. Prahy ve výše zmiňovaných kategoriích.

 

Hynek a Tomáš

Štěpán a Jirka

Štěpán a Petr

SKP Most v současné době pořádá nábor jak dětí, tak mládeže i dospělých. Judo pro děti do 12 let probíhá každé pondělí, středu a pátek. Ju-jitsu pro mládež a dospělé pak každé úterý a čtvrtek. Sportovní vyžití, praktická sebeobrana, přátelský kolektiv, sebeobrana pro dívky i ženy – to vše se naučíte ve Sportovním klubu policie Most. Podrobné informace najdete na webech benca-jujitsu.com nebo judoskpmost.cz.

Seznámit se s technikami a kolektivem se můžete také na akci Velký víkend Ju-jitsu, který se uskuteční ve dnech 14.-15. října v Mostě. Výuka sebeobrany, ukázky soutěžních Kata či možnost zazápasit si, ať už jste děti nebo dospělí, můžete právě na této akci.

JUDO JU JITSU nábor

goshin 2

Kata team před soutěží

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru