Foto: Město Teplice
Sport

Teplice – Již počtvrté pořádá Centrum pro roztroušenou sklerózu Krajské zdravotní, a. s. - Nemocnice Teplice, o. z., ve spolupráci s Nadačním fondem Rehabcare, dobročinný Běh s čelovkou. Tentokrát je naplánován na sobotu 2. prosince. Akce se koná už od 16.30 hodin v Šanovském parku, vybíhá se přesně v 18 hodin.

Každý ročník tuto akci svou účastí podpoří stále více běžců, chodců, vozíčkářů, kočárků i pejsků. V loňském roce přišlo již více než 600 lidí, kteří pomohli 40leté Ivě, trpící roztroušenou sklerózou. Na pořízení domácnosti ovládané hlasem se díky akci podařilo získat neuvěřitelných 128 006 Kč!

Tento ročník se bude pomáhat 44letému Jakubovi, který i navzdory tomu, že jej roztroušená skleróza hodně trápí, se stále snaží být aktivní. Přeje si co nejvíce času aktivně trávit se svými dvěma dětmi. A protože je vystudovaný pedagog, věnuje se své profesi a vyučuje na základní škole. K lepšímu zvládání jeho činností by mu moc pomohl přídavný pohon k vozíku, který mu můžeme díky Běhu s čelovkou společně pořídit. Startovné je dobrovolné a lze jej uhradit buď předem převodem na účet, nebo na místě pomocí QR kódu, nebo hotově.

Běh s čelovkou není závod. Na trasu dlouhou 5 km nebo 600 m se může vydat opravdu každý, v jakémkoli věku i kondici. V cíli nebudou připraveny stupně vítězů, ale každý bude domů odcházet s krásným pocitem, že pomohl druhému člověku. Součástí bude pestrý doprovodný program, bohatá dobročinná tombola a občerstvení.

Akci podpořilo také statutární město Teplice. Registrovat se můžete ZDE.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru