Michal Justra (vpravo) na turnaji vybojoval stříbrnou příčku. Foto: BHC Most
Sport

Most – Desátý ročník United Energy Víkendu stolního hokeje přilákal do Střediska volného času Most stovku hráčů a hráček z Mostu, blízkého okolí, ale také z míst dosti vzdálených.

V billiard-hockeyi šprtci byl nejlepší Tomáš Fleišman (SHL Dobrá Voda u Českých Budějovic) před Michalem Justrou (BHC StarColor Most) a Michalem Fraňkem (THE Orel Bohunice). V kategorii žen zvítězila Valentina Grimmová (Real Draci 18. ZŠ Most), mezi juniory Jan Krmenčík (BHC CorroTech Most). Trofej pro nejlepšího veterána si odvezl Jaromír Foltýn Sen (Prague NHL). V žákovských kategoriích se dařilo jihomoravským hráčům. V kategorii starších žáků vyhrál Michal Trávník (Šprti Mutěnice), v kategorii žáků mladších Jakub Straka (Gunners Břeclav).

Krásné a dramatické souboje mezi hráči z Mostu a z jižní Moravy pak přineslo mládežnické mistrovství ČR billiard-hockeyových družstev, které bylo rovněž součástí United Energy Víkendu stolního hokeje. Jak mezi žáky, tak mezi juniory byli v konečném účtování lepší mostečtí. Žákovským mistrem je sestava s názvem Crusty Crabs (Kodýtek, Sem, Bušo), v kategorii juniorů pak družstvo BHC Most (Těšitel, Čermák, Matura, Krmenčík). Na organizaci mládežnického MČR přispěl Ústecký kraj, věcné ceny věnovalo statutární město Most.

V air-hockeyovém Poháru United Energy zvítězil Eryk Pawlica z Varšavy. Ve stejnojmenném turnaji táhlového hokeje Chemoplast vyhrál domácí Lukáš Doležal (Black Sharks Most).

Následující dva víkendy jsou ve stolním hokeji vyhrazeny soutěžím billiard-hockeye šprtce. Nejprve hraje BHC StarColor Most v Brně finálový turnaj 2. ligy družstev, o týden později proběhne v mezibořské základní škole 43. mistrovství republiky.

Foto: BHC Most

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru