Foto: archiv
Sport

Kde nepomůže síla, pomůže síla větší! A tak se v Mostě již po čtvrté sejdou siláci ze všech koutů Česka a Slovenska s úmyslem pomáhat. Akce se každým ročníkem rozrůstá a letos již svým obsahem a velikostí otevírá bránu sportovního festivalu. Kromě soutěží v benchpressu a mrtvém tahu letos bude na akci i soutěž strongmanů, řada zajímavých exhibičních vystoupení a atrakcí a také koncert!

V roce 2023 Pohárovka znatelně vylepšila životní situaci postiženému Pavlíkovi s jeho tatínkem, vybralo se tehdy neskutečných 332 tisíc korun, za které byl pořízen nový vůz značky Hyundai včetně homologované bezpečnostní dětské sedačky. V roce 2022 to bylo necelých 270 tisíc korun pro náhle ochrnutého mladého Ládíka z Mostu.

Letos se bude tahat pro imobilní pár Lukáše a Verču. Lukáš zůstal ochrnutý na půl těla po nehodě v roce 2018 a Verča se po prodělání mozkové obrny v dětství stala kvadruplegičkou. Lukáš se o Verču stará, a i ve svých nepříznivých životních situacích se oba snaží neztrácet nadhled a úsměv. Potřebují ovšem nutně vylepšit své bydlení, to aktuální je pro ně plné velmi obtížných překážek a v tom je prostě nemůžeme nechat!

Přihlášky na Pohárovku a více informací o tom, jak můžete pomáhat nebo přispět i pokud nechcete nebo nemůžete soutěžit najdete na facebookovém profilu organizace.

Pohárovka 2024 se uskuteční 25. května v letním amfiteátru na rekreačně sportovním areálu Benedikt v Mostě a mimo hlavní program se návštěvníci mohou těšit i na dětské atrakce, stánky s občerstvením a různými produkty především sportovního charakteru.

Běnčuj, tahej, pomáhej!

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru