Házenkářky DHK Baník Most ve středu slavily zisk Českého poháru házené. Zdroj. DHK Baník Most / Hana Vrbková
Sport

Most, Litvínov – Ve středu měli fanoušci, kteří jsou pravidelně na tribunách sportovní haly v Mostě i na Zimním stadionu Ivana Hlinky v Litvínově dilema – kam dřív? Mostecké házenkářky Černí andělé chtěly v pražské UNYP aréně získat do sbírky další Český pohár, litvínovští pak první skalp plzeňského soupeře. Nakonec slavili všichni fanoušci, ať už dali přednost házené či hokeji. A příznivci černožlutého roje si radost zopakovali i ve čtvrtek.

Středeční zápasy měly rozdílný průběh. Zatímco litvínovští hokejisté museli na soupeře dotahovat, házenkářky DHK Baník Most si ve finálovém duelu proti Kynžvartu rychle vypracovaly solidní náskok. A zbytek utkání už byl pod jejich taktovkou. Byla to krásná podívaná. Na zimním stadionu se o pěkném hokeji první dvě třetiny příliš mluvit první nedalo. Rozhodčí se mohli upískat. Naštěstí třetí třetina už byla o něčem úplně jiném a fanoušci se mohli těšit z pohledu na dění na hrací ploše.

Středa tak byla ve znamení oslav, kdy mostecké házenkářky získaly již podeváté tuto tuzemskou pohárovou trofej. Kynžvart porazily 32:25. A litvínovští hokejisté úspěšně vstoupili do boje o postup do dalších kol, když Plzeň nakonec přetlačili 4:2.

K tomu přidali další vítězství hned ve čtvrtek. Tentokrát se skóre 4:1. 

Po čtvrtečním vítězství vedou Litvínovští nad Plzní v sérii 2:0. V sobotu tak mohou postoupit do čtvrtfinále. Zdroj: HC Verva Litvínov

Udělají jak Černí andělé, tak HC Verva Litvínov radost svým příznivcům v tomto týdnu i potřetí? Házenkářky nastoupí ve Zlíně do 21. kola Mol ligy, hokejisté budou chtít ve stejný den slavit postup do čtvrtfinále na ledě soupeře za vydatné podpory svých fanoušků.  

 

 

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru