Most - Velmi úspěšně rozjetou taneční sezonu slaví nejstarší mažoretky Tanečního studia Kamily Hlaváčikové v Mostě. V několika posledních dnech se zúčastnily důležitých soutěží, kde si mohly vybojovat několik krásných umístění.

A jak se jim to povedlo? Dne 14. 4. 2017 se Mostecké mažoretky zúčastnily nepostupové soutěže Dance Děčín, kde se ukázaly se soutěžní choreografií Alenka v říši divů pod vedením Jany Havlíkové a Taťány Sklenářové. Děvčata si zde vedla dobře a přivezla si domů bronzové medaile za 3. místo.

O týden později se v neděli 23. 4. 2017 zúčastnily kvalifikačního kola České mažoretkové a twirlingové federace v Kadani, kde mohly získat postup na Mistrovství ČR, které se bude konat od 9 do 11. června v Jaroměři. Na této soutěži se Mostecké mažoretky ukázaly v celé své kráse a po zásluze si vybojovaly zlaté medaile a přímý postup na již zmiňované Mistrovství ČR.

V neposlední řadě si Mostecké mažoretky užily První Máj, jak se patří. 1. května se vydaly na semifinálové kolo soutěže Czech dance tour, které se konalo v Chrudimi. Mostecké mažoretky zde zabojovaly z plných sil, porazily několik soupeřů a získaly krásné 2. místo a k tomu samozřejmě další postup na Mistrovství ČR.

A mezi poslední úspěchy si děvčata připsala 1. místo na semifinálovém kole Mia festivalu v Chebu, které se konalo 7. 5. a k tomu si děvčata do Mostu přivezly postup na mezinárodní finále, které se bude konat 3. 6. 2017 v Praze v Lucerně.

Tato taneční sezona je pro děvčata velmi úspěšná. Není jednoduché dát dohromady dobrou choreografii, slušivé kostýmy a zajímavé líčení, aby děvčata byla spokojená a bavilo je to. Ale myslíme si, že se to tento rok velmi povedlo a naše šikovné holky na každé soutěži sklízejí pochvaly a obdivuhodné pohledy jak od poroty, tak od diváků, za což jsme velmi rády, řekly obě trenérky mažoretek. Držte nám palce v dalších mnoha soutěžích, které nás ještě do konce června čekají. Budeme se snažit město Most reprezentovat, jak nejlépe budeme umět.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru