Úspěch Institute of TOG: Z taneční tour přivezli zlato
Foto: Institute of TOG
Sport

Most - Tanečníci z Institute of TOG z Mostu absolvovali taneční tour, ze které si přivezli zlatou medaili a jistý postup do finále - Mistrovství České republiky CZECH DANCE TOUR 2017.

Zároveň se stali Mistry Moravy v kategorii STREET DANCE – Hlavní. Dalším obrovským úspěchem je získání 4. místa v kategorii HIP HOP – PROFI na Mistrovství Čech taneční soutěže Taneční skupina roku 2017 (BEST DANCE GROUP) a jistý postup do finále Mistrovství České republiky. Jedná se o velmi prestižní soutěž, která probíhá celosvětově.

Choreografie s názvem DELETE, pod vedením zkušeného trenéra a tanečníka Tomáše Böckla, uchvátila porotu natolik, že byla skupině udělena divoká karta a nominace k zastupování České republiky na Mistrovství Evropy – BEST DANCE GROUP v kategorii HIP HOP – UNITE.

"Tímto velmi děkujeme našim tanečníkům (Tomáš Böckl, Čubanová Tereza, Nikol Blahotová, Karolína Šejstalová, Hübnerová Barbora, Polanská Anna Luisa, Scheithauerová Michaela, Trefný Filip, Ťapušíková Eliška) za skvělé reprezentování skupiny Institute of TOG a města Mostu," vzkazuje za vedení skupiny Veronika Ondysová.

1205tog2

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru