Most - Po roce se opět do Mostu vrací boj o český ženský házenkářský titul. Hráčky Černých andělů v sobotu 27. května hostí v domácí sportovní hale pražskou Slavii. A stejně jako vloni musí dotahovat ztrátu z prvního vzájemného střetnutí v Praze, kde těsně prohrály.

Hraje se ale na dva vítězné zápasy, takže se mostecké hráčky budou snažit v sobotním duelu uspět a pokud jim to vyjde, bude se o českém mistrovi rozhodovat v neděli, opět v Mostě.

Opakuje se tak situace z loňského roku, kdy také se Slavií mostecké házenkářky první finálové utkání prohrály, ale pak se jim podařilo sérii otočit a získat titul. Letos je ale rozdíl v tom, že rozhodující souboj se uskuteční v mostecké sportovní hale. Také proto Černí andělé věří, že je skvělé mostecké publikum přijde podpořit a společně pak budou moci oslavit další „andělský“ titul.

Finálový zápas v mostecké sportovní hale začíná v sobotu v 18:00 hodin, v případě vítězství Černých andělů se rozhodující utkání uskuteční na stejném místě a ve stejný čas v neděli.

 

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru