Malí hokejisté z Litvínova vyměnili brusle za kopačky. V charitativním turnaji získali stříbro
V přetahování lanem neměla litvínovská parta konkurenci
Sport

Valtířov - Minulou sobotu se hokejisté HC Verva Litvínov 2008 zúčastnili již II. ročníku charitativního fotbalového turnaje pro sympatickou Marušku Procházkovou. Severočeská vesnice Valtířov, nedaleko Ústí nad Labem, se tak stala svědkem zarputilého boje malých sportovců, kteří na jeden den vyměnili brusle za kopačky.

V silné konkurenci vrstevníků z 8 soutěžních týmů, se černožlutí probojovali až do finále, kde se střetli s domácím Slovanem, a nakonec si došli pro fantastické stříbro. Soutěžilo se i v přetahování lana, kde litvínováci neměli konkurenci a na cestě za vítěstvím smetli každého, kdo se jim postavil.

3105sport2

Charitativní turnaj se pořádal pro Marušku Procházkovou

Kromě super zážitků, nových kamarádů a skvělého pocitu, že mohli pomoci, si odváží i titul nejlepších fanoušků, o který se zasloužila bezva parta rodičů, co v doprovodné dražbě prokázala, že má srdce na pravém místě.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru