Judisté z Mostu se předvedli perfektními výkony, získali i domácí putovní pohár
Výsledky připravila Veronika Nemčeková, foto: Jakub Nemček
Sport

Most - Mostečtí judisté se 13. května zúčastnili Memoriálu H. Tauda v Chomutově. Celkem závodilo 137 dětí, z našeho města na závody dorazilo 16 dětí a 15 z nich stálo na stupních vítězů. Získaly 6 zlatých, 6 stříbrných a 3 bronzové medaile.

1. místo: Cmíralová Tereza, Klempt Matěj, Šic Václav, Potočková Zuzana, Beneš Erik a Boháč Ondřej
2. místo: Gänsler Tomáš, Vyskočil Jonáš, Kumšta Viktor, Hrzán Kryštof, Šamun Oliver a Šťastný Petr
3. místo: Kašpar David, Srp Tomáš a Janoušek Václav

Hned další víkend se pokračovalo v Jesenici:
20. května se judisté z Mostu zúčastnili závodů v Jesenici. Celkem závodilo 154 závodníků z 20 oddílů. Mostecká výprava měla 16 závodníků a 14 z nich stálo na stupních vítězů. Získali 5 zlatých, 6 stříbrných a 3 bronzové medaile. Z oddílů jsme se umístili na krásném 2. místě.

1. místo: Beneš Erik, Potočková Zuzka, Boháč Ondřej, Šamun oliver a Vyskočil Jonáš
2. místo: Srp Tomáš, Šic Václav, Klempt Matěj, Šírek Pavel, Hrzán Kryštof a Janoušek Václav
3. místo: Miškulinec Matěj, Gänsler Tomáš a Cmíralová Terezka

0306judo2

 

A zakončila to Velká Cena Mostu o putovní pohár:
27. května pořádali mostečtí judisté už 17. ročník Velké Ceny města Mostu o putovní pohár. Celkem závodilo 106 dětí z 22 oddílů a jeden závodník byl až z belgického Izegemu. Našich domácích závodníků přišlo 21 a 18 z nich stálo na bedýnce vítězství. Získali 5 zlatých, 8 stříbrných a 5 bronzových medailí a jednu nejtechničtější závodnici. V oddílech získali nejvíce bodů a vyhráli tak putovní pohár.

1. místo: Vyskočil Jonáš, Beneš Erik, Srp Tomáš, Minařík Alex a Potočková Zuzka, která se stala zároveň nejtechničtější závodnicí své kategorie.
2. místo: Václav Šic, Lukáš Kouba, David Kašpar, Tereza Cmíralová, Tomáš Gänsler, Oliver Šamun, Václav Janoušek, Pavel Šírek
3. místo: Matěj Klempt, Ondřej Boháč, Petr Šťastný, Kryštof Hrzán, Matěj Miškulinec

 

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru