Litvínov se raduje z těsného vítězství nad Mladou Boleslaví
Foto: Lukáš Ondroušek
Sport

Litvínov - Litvínov ukázal, že v extraligové soutěži bude pohlížet opravdu vysoko. Verva opět vyhrála v přípravném utkání, a to 4:3 nad Boleslaví!

Souboj byl velmi vyrovnaný, ale Litvínov ukázal, že je lepší. Už v první minutě vstřelil první gól Jakub Černý z Litvínova, poslední dva góly jak ze strany hostí, tak ze strany Litvínova, byly těsně od sebe - v 56. minutě vstřelili gól domácí a v 58. minutě to byli Mladoboleslavští.

Příští přípravné utkání se odehraje v Mladé Boleslavi 17. srpna 2017 od 17:30.

HC Verva Litvínov - BK Mladá Boleslav 4:3 (1:1, 2:1, 1:1)

BRANKY: 1. Černý (Kubát, Hanzl), 21. Jurčík (Černý, Hanzl), 30. Sklenička (Doudera), 56. Kubát (J., O.) – 19. Knotek (Valský), 36. Pabiška, 58. Valský (M.)

HC Verva Litvínov - Petrásek (Spěšný) – Pilař, Kubát, Sklenička, Baránek, Kokeš, Gula, Doudera – Černý, Hanzl, Jánský – Nejezchleb, Matai, Trávníček – Havlíček, Gerhát, Doležal – Válek, Jurčík, Nicholls

BK Mladá Boleslav - Maxwell (Růžička) – Kurka, Hanzlík, Říha, Kotvan, Stříteský, Němeček, Hrdinka – Knot, Orsava, Žejdl – Pacovský, Valský, Knotek – Pabiška, Látal, Najman – Kousal, Flynn, Mrázek, Pastor

Rozhodčí: Petružálek, Turčan – Goltsch, Janíček

Diváci: 1200

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru