Verva nenašla recept na Piráty a podlehla jim 1:3
Foto: Lukáš Ondroušek
Sport

Litvínov - Litvínov přivítal na domácím ledě sousedy z Chomutova, kterým se v přípravných utkáních daří. Ve druhé třetině, ve 28. minutě, se trefil Jakub Černý, poté padaly góly už jen ze strany Chomutova. Ve čtvrtek se přípravné utkání odehraje pro změnu v Chomutově, a to od 17:30.

HC Verva Litvínov - Piráti Chomutov 1:3 (0:0, 1:2, 0:1)

BRANKY: 28. Černý (Nicholls) – 23. Vondrka (Sklenář, Grman), 36. Sklenář (Slovák), 47. Koblasa

HC Verva Litvínov - Kantor (Petrásek) – Dietz, Gula, Kokeš, Baránek, Sklenička, Březák – Černý (A), Havlíček, Nicholls – Trávníček (C), Gerhát, Hořava – Lukeš, Válek, Nejezchleb – Bárdoš, Jícha, Drašar

Piráti Chomutov - Lukeš (Pavlát) – Dlapa, Flemming, Slovák, Kopic, Rašner, Grman – Mrázek, Chalupa, Šťovíček – Chrpa, Tomica, Chlouba – Sklenář, Hlava, Rindoš – Vondrka, Koblasa, Havel – Lauko

Rozhodčí: Petružálek, Hlinka – Goltsch, Rozlílek

Diváci: 1800

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru