Hráči dostali dlužné výplaty, kapitán Vondrka nejspíš u Pirátů zůstane
Mluvčí Pirátů Libor Kult (vlevo) a kapitán Michal Vondrka. V pozadí nové dresy pro tuto sezonu. Foto: Oldřich Hájek
Sport

Chomutov – Hokejový klub Piráti Chomutov vyrovnal všechny své závazky k minulé sezoně, s kapitánem Michalem Vondrkou dolaďuje poslední detaily, aby mohl zůstat, a představil nové dresy. Taková byla ve zkratce čtvrteční předsezonní tisková konference SD Aréně v Chomutově.

„Veškeré závazky k minulé sezoně jsou vyrovnány, klub splnil všechny náležitosti, aby dostal zelenou v ročníku 17/18. Chci ujistit, že celý tým managementu pracuje na tom, aby tato sezona proběhla bez problémů,“ uvedl Karel Adamík, generální ředitel klubu.

O co šlo? Klub nesplnil včas jeden výplatní termín (v roce jich je deset, pozn. red.). Útočník a kapitán Michal Vondrka proto dal podnět k výpovědi. To se zdá nyní zažehnáno a opora Chomutovských snad bude startovat. „Vše, co jsem chtěl, tak klub splnil, nyní se jedná o detailech. Zaplaceno bylo vše a všem hráčům, co mám informace,“ uvedl Michal Vondrka.  Další jednání už nejsou podle něj o penězích, z loajality ke klubu ale nerozváděl detaily. Podle Karla Adamíka udělali za záležitostí tlustou čáru a nyní se soustředí na novou sezonu. „Doufám, že budeme úspěšní a hokejem se budeme bavit. Doufáme v úspěch, ale celé to budeme stavět skromně a odzadu. Dostat se do play-off a postupovat v něm,“ sdělil Karel Adamík.

Piráti by rádi navázali na loňský úspěch, kdy se probojovali do závěrečných bojů a do semifinále. Letošní sezona pro ně může být symbolická, dvacátá v nejvyšší soutěži. „Tým je trochu jiný než minulý rok, ne jen co se týká jmen, ale i charakteru, je více rozprostřený do čtyř lajn. V posledních letech je extraliga tak vyrovnaná, že se dá těžko říci, jaké jsou tipy na výsledek,“ dodal Michal Vondrka. „Jak moc dobře jsme připravení, ukáže až soutěž,“ uzavřel.

Klub také představil nové dresy. Doma bude nyní nastupovat v tmavém provedení. „Loňské dresy slavily poměrně značný úspěch, hodně fanoušků si je pochvalovalo, takže jsme je upravovali jen kosmeticky,“ doplnil šéf pirátského marketingu Karel Ton.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru