Litvínov je na konci tabulky, produktivita žalostná. Vedení chystá změny kádru
Ilustrační foto: Lukáš Ondroušek
Sport

Litvínov - Šest zápasů bez bodu, nedělní remíza prohra po nájezdech přinesla konečně jeden nový. Taková je nemilá bilance litvínovských extraligových hokejistů. HC Verva Litvínov je na chvostu tabulky.


Určitě vás zajímá, jak celou situaci klub nyní řeší. "Vedení klubu v těchto dnech vyhodnocuje možná řešení, v první fázi se změny budou týkat hráčského kádru. Produktivita týmu je žalostná a s tím je potřeba urychleně něco dělat. Momentálně jednáme o příchodu dvou až tří útočníků a jednoho obránce. Nejsou vyloučeny další změny," uvedl mluvčí klubu Vladimír Novotný.

O výsledku jednání bude litvínovský tým v příštích dnech informovat. Zároveň také poděkoval všem příznivcům za podporu, kterou fanoušci klubu přítomností na zápasech dávají. "A to i v takových nepříznivých chvílích, ve kterých se klub momentálně nachází," dodal Vladimír Novotný.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru