OBRAZEM: Na tohle vysvědčení prvňáčci nezapomenou. Rozdávaly je házenkářky
Prvňáčci s vysvědčením od mosteckých házenkářek. Foto: Oldřich Hájek
Sport

Most – Hráčky vynikajícího mosteckého házenkářského klubu DHK Baník Most, takzvaní Černí andělé, rozdávaly ve středu ráno vysvědčení.

Pro své úplně první hodnocení si do mostecké sportovní haly přišly poslední den děti z prvních tříd 7. základní školy v Mostě. Děti se posadily na připravené židle na hrací ploše, z tribuny je při tom sledovali rodiče a příbuzní. „S mosteckou házenou spolupracujeme už hodně dlouho, dvanáct až třináct let. Proto jsme se rozhodli pro tuto formu. Myslím, že děti na takové vysvědčení dlouho nezapomenou,“ řekla ředitelka školy Libuše Hrdinová.

Z této základní školy vzešla i současná hráčka klubu Adéla Stříšková.

Po rozdání vysvědčení se všichni společně s házenkářkami vyfotili a pak přišlo překvapení: Školáčci si mohli vyzkoušet střelbu na branku. K radosti dětí to gólmankám tentokrát padalo do sítě o mnoho častěji, než při ostrých utkáních.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru